Vacatures? Rotterdam, Breda, recruitment, hbo, manager, executive

Recruitment

Wat Deen Recruitment kenmerkt is dat wij al meer dan vijtig jaar ervaring hebben in het proactief handelen: wat speelt er in de markt en hoe kunnen wij daar een antwoord op geven? Door partnership, door op het juiste moment kennis in te brengen, te delen en te waarborgen bij onze opdrachtgevers en kandidaten. De combinatie van het vinden van kandidaten met de juiste persoonlijkheid en werkervaring geeft een hoge succesratio. 'Wij maken de onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar'. 

Deen Recruitment wordt ingeschakeld voor de vaste invulling van functies op een viertal niveaus:

    o Starter (tot max. 35K)
    o Professional (tot max 65K)
    o Management (tot max. 80K)
    o Executive/Directie (vanaf 80K).

Wij zijn in staat onze relaties en kandidaten op korte termijn te helpen om aan de vraag te voldoen. Deen Recruitment is een landelijke speler verschillende vestigingen en met een sterk regionale focus. Hierdoor weten onze bevlogen consultants exact wat er zich in uw branche en/of regio afspeelt en zullen u van een passend advies voorzien.

Vanuit onze ervaringen weten wij dat de juiste match bij een opdracht van cruciaal belang is voor het slagen ervan. Bij het formuleren van de opdracht beoordelen wij tevens welke competenties van belang zijn voor de uitvoering van de functie. Bij de selectie van de kandidaat kijken wij behalve naar de kennis en ervaring ook naar de persoonlijke competenties. Dus tegen de achtergrond van de met de opdrachtgever overeengekomen competenties gaan wij met mogelijke kandidaten in gesprek om de geschiktheid en inzetbaarheid voor de betreffende functie te bepalen.

Benieuwd wat Deen Recruitment voor jouw carrière kan betekenen? Deen Recruitment heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met recruitment op percentage- en op uurbasis, arbeidsmarktcommunicatie, assessment & online testing. Landelijke speler met diverse vestigingen en een sterk regionale focus. Inschrijven.

Bent u als opdrachtgever geïnteresseerd hoe Deen Recruitment belangrijke sleutelposities binnen uw bedrijf kan invullen, dan maken wij graag tijd vrij voor een oriënterende afspraak. Wij komen graag bij u op bezoek of heten u welkom op één van onze vestigingen. Aanvullende informatie / maken van een afspraak

Direct een wervingsopdracht plaatsen


Onze adressen en telefoongegevensVacatures Rotterdam

Vacatures Breda