Engineering & Technology

Middelgrote ondernemingen vormen de ruggengraat van de Nederlandse welvaart en vooruitgang. We staan aan de vooravond van grote uitdagingen zoals klimaatverandering, de noodzaak van CO2-reductie (middels certificaten), de energietransitie, het optimaliseren van klantbeleving, voortschrijdende digitalisering, strategische sociale media marketing en de geopolitieke belangen die een cruciale rol spelen in het vestigingsbeleid van multinationals. Hierbij gaat het onder meer om het kiezen voor 'veilige' productielocaties in democratische landen. Deze ontwikkelingen bieden zowel kansen als bedreigingen voor zowel grote ondernemingen als kleinere bedrijven en hun toeleveranciers.
Duurzaamheid & innovatie
Bedrijven in de sectoren energie, telecom, water en infrastructuur ervaren aanzienlijke druk. Dit geldt eveneens voor (lucht)havens en ons transportnetwerk, waaronder spoor-, water- en wegennet, maar ook voor energie-, water- en telecombedrijven. Ze worden geconfronteerd met uitdagingen zoals veranderende demografie en het leveren van meer met minder personeel.

In deze sectoren is het de kunst om te ondernemen, te investeren, te ontdekken en te innoveren, terwijl de bedrijfsvoering 24/7 doorgaat.

Technologie staat centraal in deze veranderingen. Voor een 'slimmere' werkwijze vanuit zowel een economisch als ecologisch perspectief, zijn tools zoals robots, Internet of Things, big data en AI essentieel.

Deen zet zich in voor het vinden, selecteren en ontwikkelen van managers en professionals die een duidelijke visie hebben op de transities en veranderingen binnen de sectoren van engineering & technologie. Professionals die het belang van 'creative value creation' inzien en hierop kunnen inspelen.

Deen Recruitment werkt voor organisaties die actief zijn in 'creative value creation', bijvoorbeeld:

Neste die met McDonald’s een circulair-economisch samenwerkings-
verband is aangegaan. Gebruikt frituurvet recyclen tot MY Renewable Diesel dat dezelfde prestaties levert maar drastisch de CO2e-uitstoot vermindert ten behoeve van een milieuvriendelijker wagenpark. McDonald’s heeft dit in gebruik genomen.

Ook een Van der Ende Coatings, die in exclusieve samenwerking met Qlayers, een nieuwe milieuvriendelijke coating robot 10Q™ ontwikkelden. Deze technologie verandert de traditionele manier van applicatie van coating op grote industriële oppervlakken in een gecontroleerd semiautomatisch proces. Het unieke ontwerp van de kap voorkomt en minimaliseert schade aan het milieu. De voordelen zijn snelheid en hogere kwaliteitsstandaarden, geen steigers meer benodigd/minder werk op hoogte, verhoogde voorspelbaarheid van toekomstige coating degradatie en milieuvriendelijkheid.

Onze opdrachtgevers investeren in Human Capital om de uitdagingen van morgen te outperformen.
Practice leaders
13EBA89261BA4269AA4D312C38959B17.webp1E04C9B449C8443F80CA60ADA6047A81.webp59DFCA1547D3466D9E4EBE13E65D95D9.webp77385A0B47A343A893BF4FCDACCE6FF0.webp8C5E52C9795C431D91F67355F58AB4BE.webpFF9A1B07CEAD4BC6A2C03C33D2868E99.webp
Aanmelden Deen nieuwsbrief
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak
Mark Remijn
Mark Remijn
Partner Executive Search
Miquel van Grevengoed
Miquel van Grevengoed
Managing Partner
Martin van Lingen
Martin van Lingen
Recruitment Consultant