Toon filters
Actuele posities

Manager Production & Logistics (Automotive)
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de Teams Production & Logistics (ca. 45 collega’s) en voor het realiseren van jaarplannen, budget en de operationele dagelijkse productie en logistieke processen, met als belangrijkste KPI’s de productie output en orderperformance. Je houdt je bezig met de uitvoering van de productieplanning, de kwaliteit van de productie en het logistieke proces , zodanig dat de afspraken uit de service Level agreements met de (internationale) klanten waargemaakt kunnen worden. Je rapporteert aan de Director Operations.Jouw verantwoordelijkheden bevatten o.a.: Opstellen jaardoelstellingen, actieplannen en budget voor de productie en logistieke output, personeel, kwaliteit en veiligheid. Initiëren van en adviseren over benodigde nieuwe investeringen (Capex) t.b.v. productie en het logistieke proces.Productie en logistieke planning op basis van de ontvangen week- en dagplanning vanuit supply chain, zodanig dat de doelen voor levertijden, efficiency en kwaliteit worden bereikt. Leidinggeven aan de 1e Operators en Logistiek Supervisor. Het werven, ontwikkelen en motiveren van de direct reports met als resultaat een maximale betrokkenheid, ownership en een open teamsfeer. Continious improvement van de eigen organisatie en werkprocessen (o.a. SOP’s)  zodat er een optimale productie en logistieke performance wordt bereikt. Initieert en neemt deel aan de relevante verschillende overleg- en besluitvorming structuren zoals het MT Operations, dag start, keek op de maand en leidt het Operators en Voormannen overleg.
Business Development Manager Marine Engines
Als Business Development Manager heb je voldoende uitdaging! Je werkt binnen een MKB bedrijf (ca. 100 mensen) en maakt onderdeel uit van één van de grootste familiebedrijven van Nederland. In deze rol werk jij zelfstandig in nauwe samenwerking met het commerciële team van onze opdrachtgever. Je bent een kritieke speler in het realiseren van de ambitie om dé serviceprovider te worden voor medium-speed scheepsmotoren. Dit betekent dat je actief op zoek gaat naar nieuwe kansen in binnen- en buitenland. Jij bent regelmatig aanwezig bij potentiële klanten en onderhoudt commercieel contact met hen.     Verantwoordelijkheden:•    Het uitbreiden en binnenhalen van de business bij bestaande en nieuwe klanten; •    Bezoek van lokale serviceproviders; •    Op de hoogte te blijven van de actuele markt- en klantontwikkelingen zodat hierop kan worden geanticipeerd;  •    Acquisitie om een continue verkoop stroom te genereren en te vergroten;  •    Afstemming strategieën met de aangewezen partijen;  •    Commercieel aanspreekpunt voor de betreffende klant.
Global Sales Manager Verpakkingsoplossingen AGF
In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet. Je bent in staat om complexe deals (met technisch hoogwaardige machines) te sluiten en je denkt vanuit ondernemerschap. Je onderhoud contacten met bestaande klanten en bent in staat om de wereldwijde klantenkring uit te breiden (van retailer naar folie-converter naar importeurs of exporteurs). Jij beschikt over de skills om offertes om te zetten in orders!
Sales Manager
Als ervaren en ondernemende Sales Manager onderhoud je het contact met bestaande relaties en signaleer en creëer je nieuwe verkoopkansen. Je hebt de verantwoordelijkheid om de gezamenlijk opgestelde verkoopdoelen, -plannen en -strategie binnen de brand- en beveiligingstechniek te bewaken en te realiseren. Kortom, je bent de drijvende kracht achter de groei en ontwikkeling. Jouw takenpakket zal o.a. bestaan uit: Samen en individueel behalen van de doelstellingen binnen het Sales team;Creëren nieuwe verkoopkansen bij nieuwe en bestaande klanten en zorgdragen voor goed accountmanagement;Door gebruik te maken van je netwerk, creativiteit en kennis van de markt en trends behaal je individuele en gezamenlijke doelstellinging;Zorgdragen voor het borgen en optimaliseren van (klant)processen, prijsbeleid, calculatiemethoden, overlegstructuren, resultaatmonitoring en kennisoverdracht;Grip houden op ontwikkelingen en de salesfunnel met als doel het creëren van inzicht in en grip op toekomstige (omzet)ontwikkeling en ontwikkeling van de afdeling;Monitoren van ontwikkelingen en trends binnen de markt;Realiseren van optimale prestaties op het gebied van eigen commercieel resultaat, groei en klanttevredenheid;Je bent een teamspeler en zorgt als onderdeel van het gehele verkoopteam voor de juiste motivatie, sfeer en commerciële drives.
Senior Inkoper
Als Senior Inkoper werk je zelfstandig en in deze solistische functie rapporteer je aan de CFO van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief managen van het inkoopproces, contracten en leveranciersrelaties. Je zult de belangen en verwachtingen van de organisatie verbinden met die van hun partners en leveranciers, waarbij je streeft naar een zo gunstig mogelijk contract. Naast grote strategische inkooptrajecten en operationele inkoopactiviteiten streef je ernaar om het inkoopproces voortdurend te verbeteren en te optimaliseren. Het is jouw doel om een optimale leveranciersportefeuille en inkoopcondities te creëren. Dit omvat het maken van afspraken over prijs, kwaliteit en levertijd, waarbij je nauwlettend toezicht houdt op de naleving van deze afspraken. Belangrijk is dat je proactief bent in het identificeren en benutten van kansen om kosten te besparen en operationele efficiëntie te verbeteren. Je zult ook strategische lange termijn relaties opbouwen met leveranciers, terwijl je tegelijkertijd korte termijn resultaten behaalt. Kortom, als Senior Inkoper ben je de drijvende kracht achter het succesvol realiseren van de inkoopdoelstellingen, waarbij je een cruciale rol speelt in het verzekeren van een soepele en winstgevende bedrijfsvoering. Tot jouw takenpakket behoren o.a.: Als inkooplead betrokken bij grote strategische (meerjarige) inkooptrajecten;Ontwikkelen en implementeren van inkoopstrategieën op operationeel, tactisch en strategisch niveau voor diverse categorieën;Verantwoordelijk voor het up to date maken en houden van het inkoopbeleid en algemene inkoopvoorwaarden, inclusief integratie van voorwaarden op het gebied van sustainability en de doorvertaling hiervan naar (bestaande) leveranciers;Uitvoeren van operationele inkoopactiviteiten zoals onderhandeling met individuele (kandidaat) leveranciers over prijs, kwaliteit, leverzekerheid, SLA’s etc;Periodiek auditen van leveranciersprestaties en het daaruit identificeren en realiseren van mogelijkheden voor verbetering;Als inkooplead betrokken bij de verdere implementatie van duurzaamheidsdoelstellingen bij de key leveranciers.
Posities 1 t/m 5 (van 54 posities)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie, of bent u zelf een professional of manager op medior tot senior niveau en zoekt u een betrouwbaar bureau? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u.
Maak een afspraak