Toon filters
Actuele posities

Business Unit Manager (OEM markt)
Ben jij een gedreven professional met passie voor embedded electronica oplossingen en display technologie? Heb je ervaring met het opzetten en ontwikkelen van een Sales team, van nieuwe markten en het begrijpen van cutting-edge technologieën zoals edge-AI? Als je ook nog een sterke people manager bent dan nodigen wij je uit om te reageren! Namens onze relatie zijn we op zoek naar een energieke en resultaatgerichte Business Unit Manager om hun business versneld te laten groeien!Wat ga je doen? Wat zijn jouw werkzaamheden? Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en laten groeien van de business. Enerzijds autonoom en anderzijds door overnames. Samen met je team ontwikkel je nieuwe key klanten in bestaande en nieuwe groeimarkten. Je stuurt Sales, Marketing en Engineering gericht aan op groei, en houdt daarbij focus op bestaande en nieuwe markten en technologieën. Je wordt uitgedaagd door het werken aan technisch en commercieel complexe projecten bij bestaande en nieuwe klanten. Je deelt je kennis graag met andere collega’s, werkt resultaatgericht en weet de behoeftes van klanten te identificeren en overtreft de klantverwachtingen. Je stelt samen met het management het strategisch jaarplan op en voert dit samen met het team uit. Je stimuleert verbetergedrag door het coachen van collega’s en je bent in staat de talenten van je collega’s te identificeren en stimuleert tot verdere groei. Als Business Unit Manager ben je onderdeel van het Management Team en draag je P&L verantwoordelijkheid. Je rapporteert aan de General Manager.
Senior Projectcontroller
In deze functie is geen dag is hetzelfde, ieder project is anders.Jij bent verantwoordelijk voor:  De (financiële) toetsing van de budgetten, realisatie en voortgang van middelgrote tot grote projecten. Je stelt heldere financiële analyses op voor de projecten waaraan je bent verbonden, bent sparringpartner voor de Projectleiders en vanuit de financiële discipline klankbord voor de projectteams;Je maakt deel uit van de afdeling Finance & Control, je werkt samen met meerdere Projectcontrollers en de financiële administratie;In principe werk je op de projecten waar je aan bent verbonden en gemiddeld werk je 1 of 2 dagen dag op kantoor (Rotterdam) vanuit de afdeling Finance & Control. De projecten bevinden zich in de gehele randstad.
Senior Projectmanager
Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van internationale projecten. Je klanten zijn projectteams van internationale ziekenhuizen, als ook internationale spelers binnen de Maritieme en Offshore Energie industrie. Je bewaakt zelfstandig de voortgang, kwaliteit en budget van het project en stuurt projectmatig de Engineering, Werkvoorbereiding, Inkoop en Productie aan. Daarnaast ben je in staat om effectief te communiceren en te sparren met klanten over technische vraagstukken, waarbij je hen passende oplossingen biedt. Je zorgt voor een optimale informatiestroom, zowel richting de opdrachtgever als binnen de organisatie. Als het aanspreekpunt voor de klant bezoek je incidenteel projecten op locatie. Je maakt je deel uit van de afdeling Projectmanagement en rapporteert aan de Manager Projects & Tendering.
Sales Manager Warmtepompen
Als Sales Manager Projecten krijg je de ruimte om je expertise te benutten en nieuwe concepten te verkennen. Je bent de drijvende kracht achter het opzetten en implementeren van heldere verkoopstrategieën voor warmtepompen en andere duurzame oplossingen. Je vertaalt deze strategieën naar concrete individuele verkoopdoelen en weet je team van Technisch Adviseurs en Accountmanagers te enthousiasmeren, inspireren en coachen, terwijl je de prestaties scherp in de gaten houdt.In deze rol ben je niet alleen een leidinggevende, maar ook een mentor die zijn team motiveert en ondersteunt. Je speelt een cruciale rol in het vertalen van de algemene bedrijfsstrategie naar de operationele uitvoering op afdelingsniveau. Hierbij initieer, coördineer, bewaak en optimaliseer je diverse commerciële activiteiten binnen het projectteam. Ook neem je het voortouw in het voortdurend ontwikkelen van je team door middel van trainingen en cursussen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Key Accounts.Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere: Begrip tonen voor en inspelen op klantbehoeften om deze om te zetten naar realistische omzetdoelen;Medeverantwoordelijkheid dragen voor een solide prijsbeleid en het bewaken van marges en commerciële doelen;Anticiperen op en inspelen op marktontwikkelingen & segmenten;Initiatieven ontplooien en uitvoeren om afdelings- en verbeterplannen te realiseren;Het opzetten van de juiste productlijn;Opzet van een concurrentie analyse;Bijdrage aan de marketing strategie.
Business Controller (MT Lid)
Je bent verantwoordelijk voor de financiële structuur en cijfers van de organisatie en je houdt toezicht op de kwaliteit, tijdigheid en kwaliteit van deze structuur en cijfers. Je ondersteunt en adviseert het Management Team bij de ontwikkeling en uitvoering van de planning & control cyclus. Je weet analyses en verbetervoorstellen niet alleen vanuit een financieel oogpunt te benaderen maar ook bedrijfsbreed vanuit managementinformatie. Je signaleert proactief ontwikkelingen en weet cijfers betekenis te geven. Je haalt informatie op bij collega’s verspreid over de gehele organisatie om de cijfers nog beter in context te kunnen plaatsen. Je adviseert zowel gevraagd als ongevraagd over financiële vraagstukken. Je speelt een belangrijke rol in het optimaliseren van financiële processen.Jouw belangrijkste taken zijn het opstellen van wekelijkse en maandelijkse KPI sheets en het signaleren van afwijkingen op deze KPI sheets. Ook het bewaken van de urenverantwoording en de verkoopmarges en het signaleren van afwijkingen hierop behoren tot je takenpakket. Maandelijks stel je financiële rapportages op en analyseert deze. Daarbij stel je ook budgetten en prognoses op in samenwerking met de betreffende afdelingen. Tevens verzorg je de financiële jaarafsluiting en begeleid je de jaarlijkse audits van de externe accountants.Je bent een inhoudelijke coach voor je team (1 Assistent Controller en 6 Backoffice / Administratief Medewerkers) en vindt het leuk om collega’s op te leiden en mee te nemen in jouw visie en je werkt nauw samen met de CFO van de groep en spart dagdagelijks met de Managing Director.
Posities 1 t/m 5 (van 69 posities)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie, of bent u zelf een professional of manager op medior tot senior niveau en zoekt u een betrouwbaar bureau? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u.
Maak een afspraak