Toon filters
Actuele posities

Deen
Recruiter Werving & Selectie
Ben jij resultaatgericht, proactief, gedreven en enthousiast? Heb je ervaring als (Bureau) Recruiter en klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Recruiter maak je deel uit van het werving en selectieteam te Rotterdam. Je werkt veelal voor dit team en ondersteunt de Consultants bij het zoeken naar data en geschikte kandidaten voor de invulling van verschillende vacatures binnen ondernemende organisaties in diverse branches.Je krijgt de mogelijkheid binnen Deen om je horizon te verbreden zoals het leren herkennen van talenten via onze zelf ontwikkelde selectiemethodiek en je komt in contact met veel ondernemende organisaties die veelal in handen zijn van Private Equity of Familiebedrijven. Afhankelijk van je wensen en behoeftes is het mogelijk je verder te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt, bijvoorbeeld in de rol van Consultant. Jouw werkzaamheden: Je stelt samen met de Consultants het searchplan samen; Je brengt, met de juiste analyses, de markt voor potentiële kandidaten systematisch in kaart; Voeren van intakegesprekken op kantoor of op locatie; Opbouwen van een relevant netwerk en kandidatenbestand door o.a. te searchen op LinkedIn, in onze database en creatief searchen via diverse externe kanalen; Kandidatenbeheer, field management en het voeren van evaluatiegesprekken; Beheren en uitzetten van vacatures; Bezoeken van opdrachtgevers; Bezoeken van vakgerichte bijeenkomsten en beurzen; Behoefte-inventarisatie van zowel kandidaten als ook van opdrachtgevers; Organiseren van events; Mogelijkheid om zelf te ondernemen en initiatieven te ontplooien, goede ideeën worden gewaardeerd. 
Deen
Executive Recruiter
Ben jij resultaatgericht, proactief, gedreven en enthousiast? Heb je ervaring als (Bureau) Recruiter en klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Als Executive Recruiter maak je deel uit van het Executive Seach team te Rotterdam. Je werkt veelal voor dit team en ondersteunt de Consultants bij het zoeken naar data en geschikte kandidaten voor de invulling van directie en (senior) managementposities binnen ondernemende organisaties in diverse branches. Je krijgt de mogelijkheid binnen Deen om je horizon te verbreden zoals het leren herkennen van talenten via onze zelf ontwikkelde selectiemethodiek en je komt in contact met veel ondernemende organisaties die veelal in handen zijn van Private Equity of Familiebedrijven. Afhankelijk van je wensen en behoeftes is het mogelijk je verder te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt, bijvoorbeeld in de rol van Consultant.  Je werkzaamheden: Je stelt samen met de Consultants het searchplan samen;   Je brengt, met de juiste analyses, de markt voor potentiële kandidaten systematisch in kaart;   Voeren van intakegesprekken op kantoor of op locatie;   Opbouwen van een relevant netwerk en kandidatenbestand door o.a. te seachen op Linkedin, in onze database en creatief searchen via diverse externe kanalen;   Kandidatenbeheer, field management en het voeren van evaluatiegesprekken;   Beheren en uitzetten van vacatures;   Bezoeken van opdrachtgevers;   Bezoeken van vakgerichte bijeenkomsten en beurzen;   Behoefte-inventarisatie van zowel kandidaten als ook van opdrachtgevers;   Organiseren van events;   Mogelijkheid om zelf te ondernemen en initiatieven te ontplooien, goede ideeën worden gewaardeerd.  
Deen
Consultant Professional & Management Search (75K excl. bonus)
Welke ambitieuze Recruiter durft de stap naar Professional & Management Search Consultant aan? Je hebt passie voor het vinden van de best passende kandidaten ten behoeve van managementposities binnen het bedrijfsleven. Manager of een zware professional: je neemt graag het voortouw, je valt op in hoe je denkt en handelt, anders dan anderen. Je werkt nauw samen met je (ervaren) collega’s en draagt bij aan het succesvol uitbouwen van de betreffende business unit van Deen Recruitment. Je bent een ’trusted advisor’ voor zowel bestaande als potentiële klanten en je positioneert ons als partner in bredere zin.Jouw uitdaging:Binnen deze uitdagende positie krijg je, vanaf dag één, veel vrijheid en verantwoordelijk om je eigen portefeuille op te zetten en te beheren. Wij verwachten dat je in staat bent om, vanuit het bestaande (Deen netwerk) en je eigen netwerk, business te genereren om een vliegende start te maken. Enkele kerntaken die behoren tot jouw rol zijn onder andere: Searchen (met hulp van onze interne Recruiters) en selecteren (in samenwerking met onze interne Assessment Psychologen) van geschikte kandidaten voor ‘key positions’;Adviseren van klanten en betrokken zijn bij de overige diensten van Deen, zoals Leadership Assessments en MD programma’s;Contacteren van potentiële klanten en onderhouden bestaande relaties, je bent het eerste aanspreekpunt en hét gezicht van Deen Recruitment;Ontwikkelen van new business via diverse kanalen naar eigen inzicht en voorkeur;Je bent het ‘filter’ tussen de klant en onze Recruiters en de Backoffice afdeling;Als ondernemer pak jij de verantwoordelijkheid voor de groei, niet alleen in cijfers maar ook in kwaliteit;Je houdt van events zoals een Deen relatiedag, golfevent of seminar en er is bovendien ruimte voor iets dat je zelf zou willen organiseren / initiëren.
Secretarieel Medewerkster unit Recruitment (24 uur per week)
Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en soepel verloop van alle kantooractiviteiten met betrekking tot de unit recruitment en je ondersteunt de diverse Adviseurs Recruitment, Executive Search en Interim Management in de brede zin. De Adviseurs kunnen met een gerust hart op pad gaan / zich uitsluitend met hun eigen functietaken bezighouden omdat de backoffice bij jou in goede handen is. Je signaleert eventuele knelpunten en draagt hiervoor direct oplossingen aan, doet eventuele voorstellen voor kwaliteitsstandaarden en implementeert deze in samenwerking met de (Office) Manager). Meedenken en handelen maakt het secretariaat van deze unit tot een succes. Ontvangen van de kandidaten en klanten;Agendabeheer; inplannen intakegespreken en afspraken, deze vervolgens verwerken in de centrale agenda en CRM-systeem;E-mailbehandeling;Aannemen van de telefoon, verstrekken van gewenste informatie en/of opnemen van terugbelnotities c.q. doorspelen telefonische leads;Telefonisch inplannen van afspraken met bestaande klanten, prospects of kandidaten t.b.v. de Adviseurs;Offertebeheer; opstellen en registreren diverse offertes, overeenkomsten, voorstellen e.d. en toezicht / aansturing v.w.b. de tijdige retournatie;Bijhouden talentpools, vacature- en kandidaats- en plaatsingsoverzichten binnen het CRM-systeem;Invoeren van cv's en vacatures in het CRM-systeem en eventuele externe job boards;Voorraadbeheer unit Recruitment; drukwerk en kantoor- & keukenartikelen,Zorgdragen voor ordentelijkheid van de kantoor- en gespreksruimtes.
Sales & Marketing Supportmedewerker
Bij Deen krijg je veel vrijheid om je functie op je eigen manier in te vullen.Voor onze klantbenadering maken wij gebruik van marketing (automation) en ICT, ontwikkelen nieuwe online testen, websites en webportals. Wij werken onder andere nauw samen met externe marketing (automation) bureaus. Heb jij een creatief brein en een resultaatgerichte instelling en vind jij het leuk om onze marketingactiviteiten om te zetten naar verschillende commerciële acties? Mocht je ook nog kennis en affiniteit hebben van data is dat een hele grote pre.Wat ga je doen?Je werkt vanuit ons inspirerende kantoor in het centrum van Rotterdam aan het: Initiëren van mediacampagnes ten behoeve van digital marketing en marketing automation, het opzetten van marketing automation flows;Opstellen van content om nieuw product verder in de markt te zetten;Inzetten van de beste multi-channel wervingscampagnes, werken op basis van doelgroepanalyses en data-analyse: meten=weten;Doen van aanbevelingen ten aanzien van productverbeteringen op basis van marktfeedback (klantervaringen) en marktonderzoek;Nabellen en managen van binnenkomende leads met als doel afspraken realiseren voor de adviseurs;Contact onderhouden met bestaande en potentiële klanten vanuit het beheer van de klantendatabase.
Posities 1 t/m 5 (van 5 posities)
1
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie, of bent u zelf een professional of manager op medior tot senior niveau en zoekt u een betrouwbaar bureau? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u.
Maak een afspraak