Toon filters
Actuele posities

Deen
Executive Recruiter
Ben jij resultaatgericht, proactief, gedreven en enthousiast? Heb je ervaring als (Bureau) Recruiter en klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Als Executive Recruiter maak je deel uit van het Executive Seach team te Rotterdam. Je werkt veelal voor dit team en ondersteunt de Consultants bij het zoeken naar data en geschikte kandidaten voor de invulling van directie en (senior) managementposities binnen ondernemende organisaties in diverse branches. Je krijgt de mogelijkheid binnen Deen om je horizon te verbreden zoals het leren herkennen van talenten via onze zelf ontwikkelde selectiemethodiek en je komt in contact met veel ondernemende organisaties die veelal in handen zijn van Private Equity of Familiebedrijven. Afhankelijk van je wensen en behoeftes is het mogelijk je verder te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt, bijvoorbeeld in de rol van Consultant.  Je werkzaamheden: Je stelt samen met de Consultants het searchplan samen;   Je brengt, met de juiste analyses, de markt voor potentiële kandidaten systematisch in kaart;   Voeren van intakegesprekken op kantoor of op locatie;   Opbouwen van een relevant netwerk en kandidatenbestand door o.a. te seachen op Linkedin, in onze database en creatief searchen via diverse externe kanalen;   Kandidatenbeheer, field management en het voeren van evaluatiegesprekken;   Beheren en uitzetten van vacatures;   Bezoeken van opdrachtgevers;   Bezoeken van vakgerichte bijeenkomsten en beurzen;   Behoefte-inventarisatie van zowel kandidaten als ook van opdrachtgevers;   Organiseren van events;   Mogelijkheid om zelf te ondernemen en initiatieven te ontplooien, goede ideeën worden gewaardeerd.  
Deen
Consultant Professional & Management Search (75K excl. bonus)
Welke ambitieuze Recruiter durft de stap naar Professional & Management Search Consultant aan? Je hebt passie voor het vinden van de best passende kandidaten ten behoeve van managementposities binnen het bedrijfsleven. Manager of een zware professional: je neemt graag het voortouw, je valt op in hoe je denkt en handelt, anders dan anderen. Je werkt nauw samen met je (ervaren) collega’s en draagt bij aan het succesvol uitbouwen van de betreffende business unit van Deen Recruitment. Je bent een ’trusted advisor’ voor zowel bestaande als potentiële klanten en je positioneert ons als partner in bredere zin.Jouw uitdaging:Binnen deze uitdagende positie krijg je, vanaf dag één, veel vrijheid en verantwoordelijk om je eigen portefeuille op te zetten en te beheren. Wij verwachten dat je in staat bent om, vanuit het bestaande (Deen netwerk) en je eigen netwerk, business te genereren om een vliegende start te maken. Enkele kerntaken die behoren tot jouw rol zijn onder andere: Searchen (met hulp van onze interne Recruiters) en selecteren (in samenwerking met onze interne Assessment Psychologen) van geschikte kandidaten voor ‘key positions’;Adviseren van klanten en betrokken zijn bij de overige diensten van Deen, zoals Leadership Assessments en MD programma’s;Contacteren van potentiële klanten en onderhouden bestaande relaties, je bent het eerste aanspreekpunt en hét gezicht van Deen Recruitment;Ontwikkelen van new business via diverse kanalen naar eigen inzicht en voorkeur;Je bent het ‘filter’ tussen de klant en onze Recruiters en de Backoffice afdeling;Als ondernemer pak jij de verantwoordelijkheid voor de groei, niet alleen in cijfers maar ook in kwaliteit;Je houdt van events zoals een Deen relatiedag, golfevent of seminar en er is bovendien ruimte voor iets dat je zelf zou willen organiseren / initiëren.
Backoffice Coördinator / Planner unit Assessment
Wij zijn op zoek naar backoffice medewerker / planner met het liefst enkele jaren relevante werkervaring ter versterking van ons dynamische team. Wij hebben ambitieuze groeiplannen en daarvoor willen wij met jou aan de slag! Werken op een goed bereikbare en inspirerende werkplek; het hartje van Rotterdam-Centrum! Jij wordt uiteindelijk, samen met jouw directe collega, het visitekaartje richting onze klanten en het eerste aanspreekpunt. Je zorgt ervoor dat de backoffice goed loopt, plant dagelijks kandidaten in voor afname van management assessments en biedt administratieve en organisatorische ondersteuning aan onze adviseurs. De backoffice is bij jou en jouw collega's in goede handen. Meedenken en handelen maakt onze backoffice tot een succes. Je coördineert dagelijks de activiteiten van een klein team. Je werkzaamheden bestaan naast aansturing uit o.a.: Plannen van de verschillende diensten van de unit;Up-to-date houden van het CRM systeem en werken met verschillende testapplicaties;Beheren van de agenda’s en het maken van in- en externe afspraken;Verzorgen van correspondentie, rapportages en presentaties;Aanleggen, complementeren en inschrijven van dossiers;Telefoon- en e-mailbehandeling;Opstellen, beheren en opvolgen van offertes in samenwerking met de Adviseurs;Ontvangen en begeleiden van assessment- en trainingskandidaten;Projectmatige activiteiten;Alle andere voorkomende werkzaamheden.
Junior Recruiter (stagiair)
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je jouw mensenkennis kunt ontwikkelen en commerciële vaardigheden kunt inzetten? Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiende organisatie en meebouwen aan ons succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!Je krijgt de kans om topkandidaten te werven voor onze klanten door het hele land. Je zult een actieve rol spelen in het zoeken naar geschikte kandidaten voor diverse vacatures, samen met ons team van ervaren recruiters. Gevestigd op ons hoofdkantoor in Rotterdam, zul je worden voorzien van de nodige tools en begeleiding om je stage succesvol te doorlopen.Jouw taken zullen onder andere bestaan uit: Assisteren bij online werving en sourcing;Ondersteunen bij het beoordelen van sollicitaties;Bijwonen en assisteren bij (telefonische) gesprekken en screenings van kandidaten;Mogelijkheid om te assisteren bij headhunten en het benaderen van (passieve) kandidaten;Uitvoeren van administratieve taken;Onderhouden van nauw contact met de Consultant om informatie ten aanzien van klanten en vacatures te verkrijgen;Je zult deel uitmaken van een dynamisch team en een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie.
Junior Recruiter (werkstudent)
Heb jij goede mensenkennis en ben je commercieel ingesteld? Zit jij vol energie en wil je meebouwen aan een snelgroeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als Junior Recruiter werf jij de topkandidaten voor onze klanten door het hele land. Jij gaat een uitdaging niet uit de weg en gaat altijd voor de beste match. Vanuit ons hoofdkantoor te Rotterdam ben jij samen met je collega’s dagelijks bezig met het zoeken van kandidaten voor diverse vacatures. Wij zorgen voor de juiste recruitmenttools om je werk goed uit te voeren.Jouw taken bestaan o.a. uit: Online werving & sourcing;Beoordelen van sollicitaties;(Telefonische) gespreksvoering & screening van kandidaten;Waar nodig headhunten en overtuigen van (passieve) kandidaten;Administratieve werkzaamheden;Je hebt nauw contact met de Consultant om informatie over de klant en vacature te krijgen.
Posities 1 t/m 5 (van 7 posities)
1
2
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie, of bent u zelf een professional of manager op medior tot senior niveau en zoekt u een betrouwbaar bureau? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u.
Maak een afspraak