Deen is de rode draad in mijn carrière

We zijn gepassioneerd in het begeleiden van mensen om hun volledige potentieel te bereiken. Heeft u een brede visie op mensen en markten en denkt u buiten de gebaande paden? Zoekt u een leider die ambitieuze bedrijven naar groei en innovatie kan sturen?
Welkom bij Deen Professional & Leadership Network

Actuele posities

Een kleine selectie van de meest actuele posities
Alle actuele posities

Deen Professional & Leadership Network

Digitaal platform voor de moderne leider
Het Deen Professional & Leadership Network verenigt meer dan 1.200 executives, managers en young potentials van vooraanstaande Nederlandse bedrijven. Dit platform faciliteert een snelle en effectieve ontwikkeling van kennis, netwerk en leiderschapsvaardigheden. Als lid blijft u tevens op de hoogte van de nieuwste topposities, zodat u geen enkele uitdaging mist.

• Actuele posities
• Diverse online leiderschapstesten
• Trainingen
• Performance tips
• Business events
• Artikelen
• En meer...
Aanmelden

Recente plaatsingen

Ontdek hoe interim managers een blijvende meerwaarde leveren aan een organisatie
Manager Finance & IT bij Getinge Netherlands B.V.
Interim HR Manager bij Maitre B.V.
Interim Finance Manager bij Regionale Belasting Groep (RBG)

Open sollicitatie

Indien er geen aansluitende positie tussenstaat, dan kunt u uiteraard ook een open sollicitatie indienen. Wij verzoeken in dit geval het formulier hiernaast in te vullen en uw curriculum vitae en eventuele begeleidende toelichting te uploaden. Nadat wij deze in goede orde hebben ontvangen, zullen wij binnen enkele werkdagen contact opnemen.

Aanmelden

Heeft u meer dan 10 jaar ervaring als professional of als manager en wilt u op de hoogte blijven van interessante vaste of interim posities en uzelf continu blijven ontwikkelen? Meld u dan aan voor het Deen Professional & Leadership Network en doe de gratis online Leiderschapstest.
Aanmelden