Deen Recruitment

De schakel tussen toptalent en groeiende organisaties voor posities met een salarisindicatie tot 100K. Voor salarissen boven 100K verwijzen wij u naar:
Al 85 jaar specialiseert Deen Recruitment zich in het vinden, selecteren en ontwikkelen van professionals en managers. Wij koppelen talenten aan toonaangevende organisaties met de ambitie om te groeien en innoveren. Of u nu een nationale of internationale bemiddeling zoekt, voor vaste of interim-functies, wij zijn dé partner voor scale-ups, familiebedrijven, private equity-firma's en beursgenoteerde ondernemingen. Ons unieke leadership-algoritme, gericht op persoonlijkheid en drijfveren, biedt zekerheid en vertrouwen in het voorspellen van een kandidaat zijn succes binnen een organisatie. Verder onderscheiden we ons met een 'no cure, no pay' aanpak en een unieke resultaatgarantie van 1 jaar.

Actuele posities

Een kleine selectie van de meest actuele posities
Ontdek meer

Over Deen

Rust, vertrouwen en een hogere slagingskans
Deen koppelt professionals en (interim) managers aan vooraanstaande organisaties met de ambitie om te blijven groeien en innoveren. Wij bemiddelen voor zowel vaste als interim functies, zowel nationaal als internationaal. Dat staat centraal in onze missie. We zetten ons in voor scale-ups, familiebedrijven, private equity-firma's en beursgenoteerde ondernemingen. Dankzij een uniek leadership-algoritme, dat gebaseerd is op persoonlijkheid en drijfveren, kunnen we succes tot op grote hoogte voorspellen. Dit biedt zekerheid en vertrouwen. We werken niet alleen op basis van 'no cure, no pay'; bij ons krijgt u ook een resultaatgarantie van 2 jaar.
Ontdek meer
• Engineering & Technology
• Energy & Renewables
• Health & Life Science
• Food, Pharma & Chemicals
• Trade & Business Services
• Supply Chain & E-commerce

Trouwe klanten

In meer dan 20 sectoren
Kandidaten met een 'surplus'
Deen werkt al jaren voor toonaangevende bedrijven binnen een groot aantal verschillende sectoren. Door onze brede kijk op markten en mensen zijn wij een ideale sparringpartner voor bedrijven bij het vinden van een juiste kandidaat. Een kandidaat met een 'surplus' die de groei van uw bedrijf kan versnellen.
Ontdek meer
76A8FDAC061B4982B229A2B0F788EABD.webpA8AEFF4E4696492D8A790DD3B439F668.webpCB93D6561568451981775FA84075E862.webpE0E2253C350944D592DFF2A8DE639AEE.webp

Leadership Insights

Een selectie van de meest invloedrijke leiderschapsartikelen
“People! Planet! Profit?”
“People! Planet! Profit?”
Duurzaamheid is een trendwoord geworden. Iedereen heeft een opinie over het concept zo lijkt het. Eigenlijk zonde, want soms lijkt het onterecht haar waarde te verliezen. De lange termijn voordelen die ondernemingen uit een duurzame aanpak kunnen behalen worden in dit artikel beschreven, alsmede het leiderschap dat hierbij past. 
Hoe draagt A.I. bij aan Talent Acquisitie binnen HR
Hoe draagt A.I. bij aan Talent Acquisitie binnen HR
Benieuwd naar de impact van AI op Talent Acquisition binnen HR? Ons nieuwste artikel duikt in de wereld van kunstmatige intelligentie en verkent de revolutionaire veranderingen die het brengt in de HR-sector. Van het stroomlijnen van recruitmentprocessen tot het versterken van managementteams, ontdek hoe AI niet alleen de manier waarop we werken transformeert, maar ook nieuwe kansen biedt voor zowel professionals als organisaties. Lees meer over de strategische inzet van AI en de vooruitstrevende aanpak van Deen in het benutten van data voor optimale talentontwikkeling. Bent u klaar voor de volgende stap in HR-innovatie? Klik verder voor een diepgaand inzicht in hoe AI de HR-wereld vormgeeft.
Navigeren door het ethische landschap van AI
Navigeren door het ethische landschap van AI
Navigeren door het ethische landschap van AI, vooral in het HR-werkveld, is een reis vol voordelen, maar ook valkuilen. Hoe wegen we de kracht van technologie af tegen de intuïtie en expertise van HR-professionals? En wat betekent de toenemende afhankelijkheid van AI voor de privacy van werknemers en de ethiek van werving? Duik met ons in de balans tussen mens en machine en ontdek waarom deze synergie bepalend kan zijn voor de toekomst van HR. Benieuwd? Lees verder en ontdek de nuances van deze fascinerende kruising tussen technologie en menselijkheid.
Aanmelden Deen nieuwsbrief
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie, of bent u zelf een professional of manager op medior tot senior niveau en zoekt u een betrouwbaar bureau? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u.
Maak een afspraak