Supply Chain & E-Commerce

Middelgrote bedrijven vormen de ruggengraat van de Nederlandse welvaart en vooruitgang. Er dienen zich aanzienlijke uitdagingen aan, zoals de klimaatverandering, de noodzaak tot CO2-reductie (met bijbehorende certificaten) en de daarbij horende energietransitie. Daarnaast spelen thema's zoals klantbeleving, digitalisering en sociale media marketing een steeds belangrijkere rol. Ook geopolitieke overwegingen spelen mee, vooral als het gaat om het vestigingsbeleid van fabrieken. Hierbij wordt rekening gehouden met zogenaamde 'veilige' productielocaties in democratisch bestuurde landen. Dit levert zowel kansen als bedreigingen op, niet alleen voor multinationals, maar ook voor zowel grote als kleine toeleveranciers en logistieke dienstverleners.
Duurzaamheid & innovatie
Ondernemen in een tijdperk waarin 'de winkel 24/7 bereikbaar is', stelt bedrijven actief in de Supply Chain & E-Commerce voor unieke uitdagingen. De druk van een veranderende demografie en het streven naar efficiëntie – meer realiseren met minder mensen – vergt constante aandacht.

Technologie fungeert hierbij als cruciale drijfveer voor verandering. Om zowel economisch als ecologisch 'smarter' te opereren, zijn technologieën zoals robots, Internet of Things, 'big data' en AI onontbeerlijk.

Onze opdrachtgevers erkennen het belang van menselijk kapitaal en investeren hierin om toekomstige uitdagingen te overtreffen.

Deen Recruitment is partner voor organisaties die zich richten op 'creative value creation', zoals bijvoorbeeld:

De Wageningse start up GreenProtein B.V. heeft een proces ontwikkeld om het hoogwaardige eiwit RuBisCo te winnen uit groene bladeren, waaronder bietenblad. Dit eiwit kan worden toegepast als voedingsingrediënt. Deen heeft diverse mensen bemiddeld bij GreenProtein en toen de investeerders wilden stoppen is er door een managing partner van Deen een contact opgezet tussen de CEO van wat toe Cosun Biobased Products heette en de toenmalige CEO van GreenProtein. Dit leidde al snel tot een acquisitie die heel goed aansluit bij de missie van Suiker Unie (dochterbedrijf van Royal Cosun) om alle componenten van een suikerbiet optimaal te verwaarden. Hiermee spelen ze tevens in op de toenemende vraag naar plantaardige eiwitten.

Neele-Vat die samen met het Turkse Arkem Chemicals op de Maasvlakte het Blending and Filling station gaat bouwen. Uniek is het alles-in-één concept voor het afvullen, verpakken en mengen van vloeibare chemische producten, maar ook voor de (gekoelde) opslag en verdere distributie ervan via o.a. watercontainers. Als eerste beschikt het complex over een afvulstation om aangevoerde vloeibare lading in kleinere eenheden om te pakken.
Practice leaders
21E66F6BE53F4DFD9AA456CB0DEBAEFE.webp516D1CCA6AC34996AE43EE0040D96127.webp9576E33482204FED85AE5E430413FD87.webpB1D75B0346134076937D52D69A721722.webpC461EA8CDA2B41A29280853183151CB1.webpC4B585408E844F2D95E072C898CA5826.webp
Aanmelden Deen nieuwsbrief?
Aanmelden

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie of bent u zelf werkzaam op directie- of senior managementniveau en zoekt u een vertrouwd bureau dat bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.
Maak een afspraak
Mark Remijn
Mark Remijn
Partner Executive Search
Miquel van Grevengoed
Miquel van Grevengoed
Managing Partner
Martin van Lingen
Martin van Lingen
Recruitment Consultant