Interim Management

voor uw organisatie
Deen ondersteunt professionals en managers bij het bereiken van hun gestelde organisatiedoelstellingen. Wij doen dit door freelance professionals in te zetten op medior tot senior niveau voor kennis-, capaciteits- en change-vraagstukken
Maak kennis met onze unieke werkwijze

Snel een geschikte kandidaat

Sterk en omvangrijk netwerk
De interim professionals uit het Deen Professional & Leadership Network begeleiden projectmatige verandertrajecten en assisteren u bij de tijdelijke invulling van een reguliere positie. Vaak gaat het om een acuut probleem dat directe oplossing vereist. Wij kunnen doorgaans binnen enkele dagen de geschikte kandidaat voorstellen. Deze professionals zijn reeds geselecteerd binnen ons Professional & Leadership Network en hebben diverse opdrachten naar tevredenheid voor ons afgerond.
Maak een afspraak

Branches

In meer dan 20 sectoren
Deen ondersteunt CEO's, CFO's, Cl O's, COO's, CCO's, CHRO's, CTO's, CMO's en senior management met het bereiken van de gestelde organisatiedoelstellingen. Dit doen wij door de inzet van freelance professionals op medior t/m directieniveau voor kennis-, capaciteits- en change vraagstukken in de volgende branches;
Maak een afspraak

(Verander) processen & transities

Voor duurzame verandering
De ervaren interim professionals en managers van het Deen Professional & Leadership Network zijn gespecialiseerd in het begeleiden van transities en veranderprocessen. Dankzij hun diepgaande expertise en het vermogen om snel tot de kern van een probleem te komen, kunnen zij efficiënt ondersteuning bieden bij complexe vraagstukken:

  • efficiëntere bedrijfsvoering;
  • procesverbeteringen;
  • implementatie van een nieuwe strategie;
  • implementatie van een nieuw systeem.

Deen Professional & Leadership Network

Sterk en omvangrijk netwerk
Vanuit het Deen Professional & Leadership Network kunnen wij de juiste interim professional aanbevelen om de uitdagingen binnen uw organisatie aan te gaan. Dit zijn vaak zelfstandige interim managers met een indrukwekkend trackrecord. Ze hebben niet alleen kennis van uw branche, maar voegen ook aanzienlijke meerwaarde toe. Dankzij hun ruime ervaring kunnen zij een significante impact maken binnen uw organisatie.

Workflow

Binnen 5 dagen van start
Snelheid door ons kwalitatief en kwantitatief sterke netwerk; wij stellen één of meerdere, in veel gevallen overgekwalificeerde, interimmer(s) aan u voor binnen 5 dagen.

DAG 1

> Definitie vraag en opstellen van het functieprofiel

> Voorselectie van geschikte kandidaten

DAG 2/3

> Screening kandidaten in een persoonlijk gesprek

> Presentatie geschikte kandidaten

DAG 4/5

> Kandidaten op gesprek

> Interimmer van start!

Recente plaatsingen

Ontdek hoe interim managers een blijvende meerwaarde leveren aan uw organisatie.
Interim Manager Finance & IT bij Getinge Netherlands B.V.
Interim HR Manager bij Maitre B.V.
Interim Finance Manager bij Regionale Belasting Groep (RBG)

Contact

Ontmoet onze consultants
Heeft u een vacante positie, of bent u zelf een professional of manager op medior tot senior niveau en zoekt u een betrouwbaar bureau? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u.
Maak een afspraak